Bugun...



Beyaz Çiçekçilik Kadınlar Gününe Hazır

Beyaz Çiçekçilik Kadınlar Gününe Hazır

facebook-paylas
Güncelleme: 06-03-2024 21:38:08 Tarih: 07-03-2023 01:35

Beyaz Çiçekçilik Kadınlar Gününe Hazır

Beyaz Çiçekçilik Kadınlar Gününe Hazır

8 Mart kadınlar günü dolayısıyla hazırlıklarına devam eden eden Beyaz Çiçekçilik ürün yelpazesini genişleterek Kadınlar gününde hiç bir müşterisini geri çevirmek istemiyor.

Beyaz Çiçekçilik sahibi Alper Sekendiz yaklaşan kadınlar günü dolayısıyla alıncak çiçeklerin ve yapılacak buketlerin özenle seçilmesi gerektiğini belirterek gazetemize yaptığı açıklamada ;Beyaz Çiçekçilik olarak yüzlerce çeşit taze çiçekleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. ‘Kendini ve sevdiklerini mutlu et’ mottosuyla, tüm müşterilerimize kaliteli ve özel çiçeklerle hizmet sunuyoruz.Çiçeklerin özel gün ve etkinliklerin yanı sıra gündelik hayatın önemli bir parçası olması için nitelikli hizmet veriyoruz.


Evlerde, iş yerlerinde, iç mekanlarda ve günlük yaşamda çiçeğin daha ulaşılabilir olmasını amaçlıyoruz. Özel günler ve etkinliklerin yanı sıra kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için modern ve zarif çiçekleri şehrin birçok noktasına müşterilerimizin sipariş ve istekleri doğrultusunda ulaştırıyoruz. Kadınlar günü dolayısıyla yükselttiğimiz ürün yelpazesi ve kaliteli tasarımlarla tüm Uşak halkının her zaman olduğu gibi yine uygun fiyatlarımızla hizmetindeyiz. sözlerine yer verdi.

Beyaz Çiçekçilik Alper Sekendiz
Cumhuriyet  Mh. Saffet Efendi Sk. No:33/b UŞAK
Sipariş Telefon:0 544 900 90 16

 

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TANITIM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI