Bugun...



MAYA SERAP SEZER YAZDI KOÇ DOLUNAYI

Koç Dolunayı'nın altındaki enerjiler aynı zamanda ateşli ve inatçı da olabilir.

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2023 18:13

MAYA SERAP SEZER YAZDI KOÇ DOLUNAYI

KOÇ DOLUNAYI

Selam,

29 Eylül Cuma günü gökyüzünü aydınlatan koç burcunda gerçekleşen bir dolunay yaşadık, bu dolunay bizi Mart ayına götürüyor ve bir daireyi tamamlıyor.

 

Mart 2023'e dönersek, güçlü bir Koç Yeniayı yaşandı ve ardından Nisan ayında Koç Yeniayı Güneş Tutulması yaşandı. O dönemde belirlenen niyetlerin artık bu Koç Dolunayı'nda tamamen çiçek açması muhtemel.

 

Bu yılın Mart ve Nisan aylarında hayatınızda neyin önemli olduğunu veya aklınızda  ne olduğunu düşünün, aklınıza bir şey geldi mi? O konu herneyse artık tamamlanma durumunda.

 

Hiçbir şey aklınıza gelmiyorsa, yaratımlarınızı dünyaya yaymak için Koç Dolunayının son derece yaratıcı titreşimlerini hala kullanabileceğinizi bilin. Koç Dolunayı, fikirlerimizi zihnimizden fiziksel forma dönüştürmemize yardımcı olacak muhteşem bir potansiyele sahiptir. Koç'un enerjisi güçlü olduğunda ortaya çıkan bir girişimcilik akışı vardır, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanabilirsiniz..

 

Koç Dolunayı'nın altındaki enerjiler aynı zamanda ateşli ve inatçı da olabilir, bizi yaklaşımımızda cesur ve cüretkar olmaya teşvik edebilir. Kendimize olan güvenimizin arttığını hissedebiliriz ve istediğimiz sonucu elde etmek için daha büyük riskler almaya istekli olabiliriz. Bu dolunay biraz daha özgüven , tutku ve hareketi hayatınza getirecek.Elbette bu enerjinin bir de diğer  gölge tarafı var; bazen bu  ateşli enerji güçlü olduğunda öfkeye, patlamalara, saldırganlığa ve hayal kırıklıklarına yatkın olabiliyoruz. Eğer içimizde köpüren bir şeyler varsa bu Dolunay'da kendimizi kolaylıkla tetiklenmiş halde bulabiliriz.

 

Bunun farkında olmak çok önemli , nasıl hissettiğimizi anlamak , içimizde ki olumsuz duyguları serbest bırakmak ve ifade etmek için sağlıklı yollar bulmamıza yardımcı olabilir. Koç enerjisinin tercih ettiği en iyi çıkış noktalarından biri harekettir, bu nedenle egzersiz, dans etmek ve harekete geçmek gibi şeyler, yükselen hararetli duyguları yumuşatmanın ve salıvermenin harika yollarıdır.

 

Yaralı şifacı olarak bilinen Chiron bu Dolunay'da aktif ve ona yakın duruyor. Chiron, üzüntüden ziyade yaralarımızın içindeki gücü bulmamız için bize rehberlik eder. Üzüntü ve keder çoğu zaman yaralarımıza bağlı ve sonsuza dek onların bir parçası olsa da, Chiron bize onlardan yeni bir güç ve bilgeliğin doğabileceğini öğretiyor.

 

Yaralarımızı sevmek,üstünü örtmek veya yaralarımız bizi rahatsız etmiyormuş gibi davranmak yerine, Chiron, onları hayatın güzel dokusunun ve kim olduğumuzun güzel dokusunun bir parçası olarak taşımamıza izin veriyor.

 

Chiron ayrıca yaralarımızın bize sağlayabileceği şifa, şefkat ve sezgi armağanlarından faydalanmamıza da olanak tanır.

 

Koç Dolunayı'nda bu enerjinin bizi cesaretlendirdiğini hissedebiliriz. Üzüntümüzün ve kederimizin bizi tüketmek zorunda olmadığı, bunun yerine bizi güçlendirebileceği hissini doğal bir şekilde olarak hissedebiliriz. Oraya ulaşmak uzun ve eşsiz bir yolculuk ama Chiron yanımızda olacak.Dolunay'ın da tetiklediği Chiron, aynı zamanda içimizdeki savaşçıyı bulmamız ve karşılaştığımız sorunlara rağmen ilerlememiz için bize ilham verebilir. Kendimizi daha güçlü, daha cesur ve kendimize acımayı bırakmaya hazır hissedebiliriz.

 

Devam edecek dolunay ve tutulma koridoru etkileri altında sağlıklı ,güvenli ve muhteşem bir hafta geçirmenizi dilerim.

Kalpten Sevgiler

Maya Serap Sezer




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BİLMEDİKLERİNİZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI