Bugun...



OVADEMİRLER MUHTAR ADAYI ALTINAY MAHALLELİ TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Ovademirler muhtar adayı Halit Altınay kazandığı takdirde Ovademirler mahallesinin yeni bir ivme kazanacağını sözünü veriyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2024 19:06:04 Tarih: 31-01-2024 18:50

OVADEMİRLER MUHTAR ADAYI ALTINAY MAHALLELİ TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Uşak'ta 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken mahalle Muhtarlıkları için de kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda Uşak merkeze bağlı  bir köy iken mahalle statüsüne geçen Ovademirler mahallesi şu günlerde genç, dinamik ve güçlü bir aday ile Uşak'ta ismini duyurmaya başladı.

 

1978 yılında Ovademirler mahallesinde doğan ve Ovademirler mahllesinde halen ikamet eden  Muhtar adayı Halit Altınay mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgi görüyor. Ovademirler mahallesi muhtarlığına kesin gözüyle bakılan Halit Altınay mahlle ile ilgili her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmasının yanısıra sporcu ve spor'a gençlere önem veren kişiliği ile ön plana çıkıyor. 1989-1994 yılları arasında Salihli spor'da alt kategorilerde futbolculuk yapan Halit Altınay 1994-2001 yılları arasında ise Muhtar adayı olduğu mahallesinin takımı Ovademirler spor'da futbol oynadı. Ovademirler mahallesi muhtar adayı Halit Altıner gençlerin başka yollara yönelmemesi için çalışmalarını şu an hala büyük bir özveri ile Ovademirler Spor 2. başkanlığını yapıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Ovademirler mahallesinden muhtar adayı olan Halit Altıner gazetemize yaptığı açıklamada doğduğu günden bu yana Ovademirler mahallesinde yaşadığını, mahallelerinin tüm sorunlarına hakim olduğunu ve Ovademirler halkının teveccüh gösterip kendisi muhtar olarak seçtikleri takdirde ise asla pişmanlık duymayacakları bir muhtar olacağının sözünü veriyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TANITIM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI