Bugun...


Maya Serap Sezer

facebook-paylas
GÖKYÜZÜ MESAJLARI-EYLÜL AYINDA BİZİ NELER BEKLİYOR 1
Tarih: 02-09-2023 02:22:00 Güncelleme: 02-09-2023 02:22:00


Selam,

"Her Eylül bir başlangıç Seç bir Eylül gel, sıra sende." Nazım Hikmet 'in bu güzel dizesiyle başlamak istedim,bu ay ki yazıma. Eylül ayı pekçok şiire ,şarkıya da ilham olmuştur. Ayrılıklar ,özlemler, acılar ve kavuşmalar hep Eylül'ü hatırlatır.

 

 

Bu ay gökyüzü enerjisi tam da Eylül'e yakışır şekilde,anlatacak çok şey var ,hadi başlayalım.

 

Temmuz ayında Aslan burcunda  retro hareketine başlayan Venüs 4 Eylül'de direkt hareketine geri dönüyor.Bu süre zarfında ilişkilerimizle ilgili sorunlar su yüzüne çıkmış olabilir veya kendimizi para veya öz değerimizle ilgili sorunlarla uğraşırken bulmuş olabiliriz.Doğru yolda olup olmadığımızı veya belki de bir değişiklik yapmamız gerekip gerekmediğini anlamak için kalplerimizin derinliklerine ve gerçeğimize yolculuk yapmak zorunda kalmış olabiliriz. Venüs retro sırasında genellikle ilişki konularıyla ilgili değişiklikler olur ,bazı ilişkiler biter çünkü ilişki etrafında ki karmik döngüyü sona erdirir. Bazı kalplerde ise yeni heyecanlar ,yeni kalp çarpıntıları ortaya çıkar. Geriye baktığınızda ilişkilerde belli kalıpların ve güvensizliklerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Retroların amacı da bunları fark etmemizdir ve bu derslere çalışmamızdır.Venüs'ün doğrudan harekete geçmesi bu yolculukta aydınlatıcı bir nokta olacak. Bu günde kalplerimiz sevginin ve hakikatin yeni bir seviyesine açılacak ve ileriye giden yolu aydınlatmaya yardımcı olacak. Venüs ileri giderken gölgeden çıkması 8 Ekim'i bulacak.

 

Eylül ayının bir diğer önemli hareketini Jüpiter yapıyor ve Venüs doğrudan harekete geçerken Jüpiter 4 eylül'de geri gitmeye başlıyor.Jüpiter gerilemedeyken, görmezden geldiğimiz şeyleri genişletebilir. Jüpiter genişleme gezegeni olarak bilinir ve geri hareketteyken bilinçaltımızdan ve gizli alemlerimizden gelen şeyleri genişletebilir. Sorunlarla yüzleşmek, olaylardaki daha ince ayrıntıları görmek ve büyük resimde daha fazla netlik elde etmek için Jüpiter gerilemesinin enerjisini kullanabiliriz. Jüpiter gerilemesi bazen kendimizi biraz bunalmış hissetmemize veya belirli bir soruna takılıp kalmamıza neden olabilir. Düşünce döngüsünden çıkmak ya da önümüze çıkan konunun ötesini görmek bizim için zor olabilir. Jüpiter  30 aralığa kadar retro'da olacak.

 

6 Eylül'de ise Merkür yıldız noktası var,Merkür Güneş ile aynı hizada olduğunda ortaya çıkar. Buna bazen Merkür Cazimi de denir. Merkür şu anda geri harekette olduğundan Güneş ile hizalanması, geri giden enerjilerin harekete geçirdiği her şeye açıklık getirmeye yardımcı olacak. Yanlış iletişim, sözleşme anlaşmazlıkları, seyahat sorunları veya karmaşık düşüncelerle uğraşıyorsak, şu anda biraz rahatlayabiliriz. Cevapların kendiliğinden ortaya çıkması muhtemeldir, bu nedenle şu anda alabileceğiniz tüm mesajlara açık olun.

 

7/8 Eylül'de ise Güneş ve Jüpiter üçgeni var. Bu hizalanma her ne kadar Jüpiter retrodayken olsa da hayatınızda umut ışığını aramak ve moralinizi yüksek tutmak için güçlü bir gün. Her türlü sonuç konusunda iyimser kalın, çünkü bunlar sizi daha ışıltılı ve bereketli bir yola yönlendirebilir.

 

9 eylül ise bir enerjetik portaldır.9. ayın 9. günü, 99 rakamının kilidini açar. 9, mezuniyet sayısıdır, dolayısıyla bu gün, hayatınızda nelerden mezun olduğunuzu düşünmek faydalı olabilir. Ve bu gün bizi ileri taşımak için güçlü enerji akışları olacaktır.

 

15 Eylül'de saat 04.39'da ise  Başak burcunda bir  yeni ayımız var.Tutulma sezonu başlamadan önce ki son yeni ay. Bazı güzel şifa enerjilerini getirecek. bu iyileştirici titreşimler zihninizi,bedeninizi ve ruhunuzu yeniden şarj edecek.Bu Yeni Ay'da hayatımızın kontrolünü geri alma ve gelecek olanın gidişatını belirleme gücüne sahibiz. Her şeyi kontrol edemesek de olaylara nasıl yaklaşmayı seçtiğimizi ve ileriye dönük zihniyetimizi kontrol edebiliriz. Sürpriz gezegeni Uranüs bu Yeni Ay'da çok aktif, bu nedenle bu zamanda bazı şaşırtıcı yeni durumlar ortaya çıkabilir.Başak Yeniayı aynı zamanda yapı ve rutin oluşturmak için de pratik bir enerjidir, enerjisini dağınıklığı toparlamak ve hayatınızın her alanında daha iyi  organize olmak için kullanabilirsiniz.

 

Ayrıca 15 Eylül'de Merkürde direkt harekete geçiyor.Ayın 15'inden sonra neler var bunları da haftaya anlatayım.

 

Eylül ayının hepinize muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. Bu köşe aracılığı ile sizinle bağlantıya geçmekten çok mutlu olduğumu söylemek isterim ve gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.

 

Bitirmeden evvel her ne olursa olsun içimizde ki umudu ve ışığı kaybetmeyelim ve birbirimize sevgi ile sarılalım.Sevginin en büyük güç olduğunu unutmayalım.

 

Kalpten Sevgiler.

Maya Serap Sezer..





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI