Bugun...



Ak Parti Uşak İl Başkanlığı Basın Açıklaması Yaptı

Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti, MHP, YRP, BBP il başkanları, Ak Parti il teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda buluştular.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2023 22:07

Ak Parti Uşak İl Başkanlığı Basın Açıklaması Yaptı

Ak Parti Uşak İl Başkanlığı açıklama yaptı. Yapılan açıklama da “Gündemle alakalı olarak sizleri bilgilendirme gereğinde bulunuyoruz. Şu an oy sayımları bitmiş olup, yurtdışı oylarının sisteme girişi beklenmektedir. Yurtdışı oylarından Ak Partiye 3800 oy, İyi Partiye 300 oy sisteme eklenecektir. Yani yaklaşık 3500 oy farkı ile 2 vekil çıkartmış bulunmaktayız. Bunun dışında yapılan tüm açıklamalar speakülasyondan ibarettir. Cuma günü YSK kesin sonuçları ilan ettikten sonra vekillerimiz mazbatalarını alacaklardır. Tekrar partimize 2 vekilimiz hayırlı ve uğurlu olur inşallah” şeklinde ifade edildi.


Cumhur ittifakını oluşturan partileri il başkanlarının da katıldığı toplantı da bir konuşma yapan Ak Parti Uşak İl Başkanı Op. Dr. İsmail Güneş konuşmasında ’21 yıllık iktidar’dan sonra hala Ak Parti seçim kazanıyorsa, bunun altında sayın Cumhurbaşkanımızın azim, gayret ve vatandaşlarımızın taleplerinin büyük bir kısmını karşılamakta olduğunu göstermektedir. Bizim oy oranımız da bir miktar düşüş oldu, doğrudur, biz bundan gerekli dersleri alacağız ve yine vatandaşlarımıza yeniden hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçimler şunu göstermiştir ki 21 yıldır biz iktidarız, muhalefet aynı muhalefettir, bu seçimde yerin de saymış, hatta geriye gitmiştir. Bu seçimler bir kere daha göstermiştir ki Türkiye’nin muhalefet sorunu vardır. Seçimlerden sonra muhalefette önemli değişiklikler olacaktır’ görüşlerini dile getirdi.

Ak Parti Uşak İl teşkilatı tarafından düzenlenen toplantı da konuşan 20. dönem Uşak Ak Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul ise yaptığı konuşmada ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin ilk turundan zaferle çıktığını’ söyledi.


Konuşmasına Ak Parti il teşkilatına seçimlerde ki çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek başlayan Ak Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ’14 Mayıs seçimlerin de Milletimizin, Cumhurbaşkanımızın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve TBMM’ sinin oluşması yönünde ki iradesinin ilk aşaması olan TBMM’sinin Ak Parti ve Cumhur ittifakı bileşenlerinin zaferi ile sona erdi. Milletimiz feraset ile Mecliste ki çoğunluğu millet ittifakına vermiştir.Sorunlar ile yaşayan dünya da, sayın Cumhurbaşkanımız gibi güçlü bir liderin varlığı önemlidir. 28 Mayıs kısmında da milletimiz, bizler Ak Parti olarak,ittifak ortağı partilerimizin katkısı ile yoluna devam edeceğine inancımız tamdır’ dedi.


Öte yandan toplantı da konuşan il başkanları ‘Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak görmek için bütün gücümüzle çalışacağız’ dediler.

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI