Bugun...



BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il teşkilatı belediye başkan adayını açıklayarak yerel seçimlerde bizde varız dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2024 02:21

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il teşkilatı geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısı ile Uşak Belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı.

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il başkanlığı binasında gerçekleşen basın toplantısında Bağımsız Türkiye Partisi Uşak İl başkanı Halil İbrahim Çakın, Uşak Belediye Başkan adayı emekli tarih öğretmeni Orhan Uğur, İl teşkilatı ve partililer hazır bulundu.

 

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısı ilk önce partiye yeni katılım sağlayan üyelere İl başkanı Halil İbrahim Çakın ve Uşak Belediye başkan adayı Orhan Uğur'un katılım sağlayan üyelere rozet takma töreni ile başladı, rozet takma töreninin ardından konuşan il başkanı Çakın günden güne il teşkilatlarının büyüdüğünü partilerine katılımın son aylarda bir hayli fzzla arttığını söyleyerek çıkardıkları Belediye başkan adayı ilede yerel seçim yarışında kendilerininde yer aldığını ve Bağımsız Türkiye partisinin önümüzdeki yerel seçimlede büyük bir sıçrama yapacağını dile getirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il başkanı Halil İbrahim Çakın'ın ardından basın mensuplarına ve partililere itafen bir konuşma yapan Bağımsız Türkiye Partisi Uşak belediye başkan adayı emekli Tarih öğretmeni Orhan Uğur ise yaptığı konuşmada genel başkanları Hüseyin Baş tarafından böyle bir görev için kendisinin seçilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek bu adaylık süresince partisi adına gerekli çalışmaları yapmaktan ve partisi için emek sarfetmekten duyacağı mutluluğu basın mensupları ve partililerle paylaştı.

 

Uşak tarihini ve Uşak'ın sosyolojik yapısını çok iyi bildiğini ve yıllarca Uşak'ta öğretim kurumlarında görev yaptığını belirten Orhan Uğur seçilmeleri halinde çok farkli bir Uşak figürü yaratacaklarını ve Uşak halkının Bağımsız Türkiye Partisi Belediyeciliğinin ne anlama geldiğini yaşayarak anlayacaklarını söyledi. Başkan adayı Orhan Uğur yaptığı konuşmasında t6am bir Uşak sevdalısı olduğunu dile getirerek partisi ve kendisi adına Uşak halkına hizmet etmeyi bir ilke haline getireceklerini, önceliklerinin daima Uşak olacağını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Bağımsız Türkiye Partisi Uşak il başkanı Halil İbrahim Çakın ve Uşak belediye başkan adayı Orhan Uğur'un konuşmasının ardından toplantı sona erdi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI