Bugun...



BAŞKAN ADAYI RAMAZAN YAVUZ ACAR UŞAK'I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.

Saadet partisi Uşak il teşkilatı ve belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar Uşak'ta seçime kadar gezilmedik yer bırakmayacaklarını söylüyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 21:54

BAŞKAN ADAYI RAMAZAN YAVUZ ACAR UŞAK'I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.

Saadet Partisi Uşak belediye başkan adayı Ramazan Yavuz Acar ve Saadet partisi Uşak teşkilatı mensupları ile birlikte projelerini tanıtmak adına Uşak’ı karış karış geziyor.

 

Milli görüş belediyeciliğini tüm Uşak iline tanıtmakta kararlı olan Başkan adayı İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar gittiği her noktada esnaf ve STK ziyaretlerinde milli görüş belediyeciliğinin önemini ve Uşak için hazırladıkları projeleri tek tek neredeyse tüm Uşaklılara anlatarak hem kendisi hem partisi adına büyük bir yol katediyor.

Halkın kendisine ve partisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Acar Uşak belediyesini aldıklarında ilk olarak perişan bir vaziyette olan Uşak belediyesinin mali işlerinde büyük bir değişiklik yapacaklarını belirterek Uşaklıdan alınanı tekrar Uşaklıya en güzel şekilde hizmet olarak geri vereceğiz. Uşak belediyesinin önce harcamalarını , gelir ve giderlerini iyi incelemek lazım eğer gelirinizden çok gideriniz varsa orada  ekonomik olarak bir sıkıntı var demektir. Milli görüş belediyeciliğinde yaptığımız harcamaları ve belediye gelirlerini en şeffaf şekilde Uşak halkının gözleri önüne sereceğiz, hep birlikte daha güzel bir Uşak için çalışacağız diyerek Uşak halkının takdirini kazanıyor.

 

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyen Saadet partisi il başkanı İbrahim Dağgezen ise Uşak belediye başkan adayı olan İnşaat mühendisi Ramazan Yavuz Acar’ın Uşak için büyük bir şans olduğunu ve Uşak halkının bu şansı iyi değerlendirmeleri gerektiğini sözlerine ekliyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI