Bugun...



Cucu 29 Mayıs Sabahı Güneş Anıtkabir'den Doğacak

Gelecek Partisi merkez ilçe başkanı Ferhat Cucu Uşak Esnaf Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 22-05-2023 21:58

Cucu 29 Mayıs Sabahı Güneş Anıtkabir'den Doğacak

Gelecek Partisi merkez ilçe başkanı Ferhat Cucu Uşak Esnaf Gazetesine özel açıklamalarda bulunudu.


Millet ittifakı ortaklarından biri olan Gelecek Partisinin Uşak merkez ilçe başkanı Ferhat Cucu seçim süreci boyunca tüm mitinglerde ve çalışmalarda yer alarak Gelecek Partisinin sesini hemen her platform'da duyurmaya çalıştı.

Gelecek partisinin önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek söz sahibi olacağına inandığını belirten Cucu Uşak Esnaf Gazetesine önümüzdeki seçimle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Halkın iradesinin önüne hiç bir şeyin geçemeyeceğini belirten Cucu gazetemize yaptığı açıklamada Güneş 29 Mayıs sabahı Anıtkabirden tüm Türkiye'nin üzerine doğacak dedi.


Gelecek Partisi merkez İlçe başkanı Ferhat Cucu gazetemize yaptığı açıklamada ayrıca "Beka, mi Zeka,mı Söyle bir bakıyorumda 21 senedir vatan millet beka diye bağıranlar bizim namusumuz şerefimiz dediğimiz kaybedince bile ceza yediğimiz nüfus cüzdanlarımızı oy ve kaybetme korkusu için kredi kartı gibi mültecilere dağıtıyorlar, şehit edebiyatı yapıp şehit kanlarıyla sulanmış bu toprakları iki kuruş döviz girsin diye Araplara peskes çekiyorlar. Bağıranlara bakıyorum susmuş gözlerini kapatmış kulaklarını tıkamış ne beka kalmış ne sorun anlatıyorsun yalan diyorlar madem yalan sizden daha akıllı telefonlarınızın arama motoruna bile sorsanız sizlere gerçekleri anlatır gerçekleri gösterir işte o zaman anlarsınız bekami zekamı bu vatanın en büyük sorunu.Bu Ülkenin sorunu 29 Mayıs sabahı güneş sadece sarayın üstünden yandaşlara değil Anıtkabir'in üstünden 85 milyon için doğduğunda bitecek vesselam." sözlerine yer verdi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI