Bugun...



EŞME BELEDİYE BAŞKANI TOZAN BELEDİYE'YE MOTORSİKLETİ İLE GİDİP GELİYOR

EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN'DAN MÜTHİŞ BİR HABER, UŞAK BÖYLE BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİ. MAKAM ARACINI SATTI, MAKAM ARACI OLARAK MOTORSİKLETE BİNİYOR.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2024 01:20

EŞME BELEDİYE BAŞKANI TOZAN BELEDİYE'YE MOTORSİKLETİ İLE GİDİP GELİYOR

YENİ SEÇİLEN EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN , HİÇ BİNMEDEN MAKAM ARACINI SATIP PARASI İLE İLÇESİNE SU POMPASI ALDI. BAŞKAN ARTIK EŞME İÇİNDE MOTORSİKLETLE GÖREV YAPIYOR.

 

Usta Gazeteci İzzet Dönmez’in Modaretörlügünü yaptığı, Usta Gazeteci Özkan Yavaş ve Usta Gazeteci Akademisyen Kartal Şahin’in katıldığı Uşak ve bölgesinin en çok izlenen, Türk-Sat uydumuzdandan tüm dünyaya açılan Egem Tv den yayınlanan Basın Kulübü Programı canlı yayınında, Gazetecilerin sorularını büyük bir açık yüreklilik ve cesaretle cevaplayan,  Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan , Sayın Cumhurbaşkanımız tasarruf tedbirleri dedikten sonra benim ilk yaptığım icraat makam arabasını satmak oldu.

Belediye başkanı seçildiğimde bile makam aracının kapısını dahi tutmadım.

 

Benim arabam belediyemin önünde, bu  şahsımın arabasıdır. Şahsımın arabasının giderleri için bir tane fiş bile belediyeden ödenmemiştir.
Ankara’ya, üç,beş defa İzmir’e ve daha bir çok  yere Belediye görevi için, şahsi aracımla gittim, ve masraflarını bizzat kendim ödedim, tasarruf tedbiri var  ise biz çok samimi olarak, bu şekilde tasarrufa  başlayacağız. Samimi olacağız. Tasarruf için gerçek Samimiyet lazım. Yani tasarruf tedbirini ağızla değil, bizzat  böyle icraatla yapacağız dedi.

 

 MAKAM ARACIMI SATTIM, YERİNE MAKAM ARACI OLARAK MOTORSİKLET ALDIM.

 

Makam aracımı satım yerine Küçük bir motosiklet aldım diyen Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Fakat makam arabasının plakası kıymetli EB 001( Eşme Belediyesi ) bu plakayı motosiklete taktım, özellikle Eşme içindeki öyle ufak tefek yerlere kontrole giderken parka, bahçeye, şantiyeye motosiklet ile gidiyorum.

MAKAM ARACIMIN SATIŞINDAN GELEN PARAYI SU İÇİN KUYU POMPASI ALDIM.

 

Makam arabasını sattım, bu para ile hemen Eşme de  en büyük sıkıntımız olan su sorunumuz için, Su kuyularımıza, derin kuyu pompası aldım. Allah’ta bize güzel bir Su verdi o Suyla Eşmemizi birazda olsa takviye ediyoruz,dedi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERİMİZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI