Bugun...



EŞME BELEDİYE BAŞKANI TOZAN DOLU DOLU BİR FESTİVAL BİZLERİ BEKLİYOR.

Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan 23-24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak festivalin müjdesini verdi "Belediyenin kasasından 1 lira çıkmayacak"

facebook-paylas
Güncelleme: 26-07-2024 13:44:39 Tarih: 26-07-2024 13:35

EŞME BELEDİYE BAŞKANI TOZAN DOLU DOLU BİR FESTİVAL BİZLERİ BEKLİYOR.

Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan 23-24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak festivalin müjdesini verdi "Belediyenin kasasından 1 lira çıkmayacak"


Uşak ve bölgesinin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Egem Tv'de yayınlanan Basın Kulübü Programına katılan Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, 23-24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festival hakkında bilgi verdi.

 

Egem TV'de Usta Gazeteci İzzet Dönmez'in moderatörlüğünde, Usta Gazeteci Özkan Yavaş ve Akademisyen Kartal Şahin'in katılımıyla gerçekleşen canlı yayında Başkan Tozan, gazetecilerin sorularını büyük bir açık yüreklilik ve cesaretle cevapladı. Başkan Tozan, festivalin detaylarını aktararak, sanatçı kadrosunu açıkladı.

ÜÇ GÜNLÜK MÜZİKLE DOLU PROGRAM

 

Başkan Tozan, festivalin birinci gününde Melek Mosso, ikinci gününde Haluk Levent ve üçüncü gününde ise Cengiz Kurtoğlu'nun sahne alacağını belirtti. Festivalin sunuculuğunu ise iddialı bir isim olan Özlem Yıldız yapacağını dile getirdi. Ayrıca, Cuma günü öğleden sonraki açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın katılacağını bildirdi. Tozan, programın zengin içeriği ve konuklarıyla ön plana çıkacağını düşündüğünü belirtti.

SPONSORLARIN DESTEĞİ İLE EŞME HALKINA KATKI

 

Başkan Tozan, festivalin sponsorlar sayesinde gerçekleştirileceğini ve belediyenin kasasından 1 lira bile çıkmayacağını vurguladı. Sanatçıların masraflarını karşılayan sponsorlar arasında Ali Deve ve Osman Gedik'in bulunduğunu belirtti. Ayrıca, pazar yerinde satılacak ürünlerin ve dışarıdan gelecek esnafların organizasyonunun da bir firma tarafından üstlenildiğini söyledi. Bu sayede, festivalin Eşme halkına ekonomik katkı sağlayacağını ifade etti.

 

Bu yıl yirmi altıncısı düzenlenecek olan festivalin aslında otuzuncu kez yapılması gerektiğini, ancak önceki Belediye Başkanı döneminde pandemi nedeniyle ertelendiğini belirten Tozan, ertelenen festivallerin ardından gelen Belediye Başkanlarının etkinliği kesintisiz sürdürdüğünü söyledi. Festivalin Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı olduğunu ve başka ülkelerin Kültür Bakanlıklarıyla yazıştıklarını ifade etti.



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERİMİZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI