Bugun...



Fahrettin Tuğrul Ak Parti Milletin Özüdür

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Av. Fahrettin TUĞRUL katıldığı basın kulübü programında seçim ve seçim çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2023 19:16

Fahrettin Tuğrul Ak Parti Milletin Özüdür

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Av. Fahrettin TUĞRUL katıldığı basın kulübü programında seçim ve seçim çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Av. Fahrettin TUĞRUL "Bizim milletimiz de devlet geleneğimizde milletimizin yıllardır oluşturduğu toplumsal yaşam şartları ve yaşam standartları allah'ın izniyle aynı toplumun alıştığı düzende devam eder. Onunla ilgili olarak zaten ak partimize yapılan vatandaşımızın gösterdiği teveccüh de bunun göstergesi. Ak partimiz bu toplumun her kesimini toplumun genel ahlak ve maneviyatını bozmayacak düzeyde toplumun geleneklerine sahip olmuş bütün toplum kesimlerini temsil eden bir parti pozisyonunu partimiz.


Ondan dolayı toplayıcı ülkenin doğusundan da batısından da kuzeyinden ve güneyinden de oy alabildiği gibi başörtüsüyle namaz kılan kadınından işte alkol alan vatandaşına kadar açık. Vatandaşlarımıza kadar herkesin teveccüh gösterdiği bir parti konumunda. Partimiz bu ne demek? Toplumun aslında mayası özü AK Parti oldu, bu böyle olduğu müddetçe toplumun genel standartları böyle olduğu müddetçe toplumun bu konuyla ilgili müsterih olması lazım.


Müsterih olsun vatandaşlar müdür olsun vatandaşlarımız bir şeyden rahatsız olacaksa 40 yıldır top bizim polisimizi, askerimizi şehit eden Kandil dağından bize parmak sallayan Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen bu ülkenin öğretmenlerini bu ülkenin beşikteki bebeklerini, sivil vatandaşlarına, askerlerini, polislerini şehit edenlerle ittifak edildiğinde bunların iktidara gelmesi halinde kendilerinin yaşayabileceği sorunlarla ilgili vatandaşımız aklına soru işaretlerini koysun.

Burada çok ciddi bir tehlike var, diğerini bu toplum diğer sorduğunuz kısmını bu toplumun kabul etmez. Böyle bir şey de olmaz ama öbür tarafta somut bir gerçeklik var. Somut gerçeklik ne? Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye böyle parmak sallanmasına Selahattin Demirtaş'a özgürleştirdi. Selahattin Demirtaş, siyaset yaptığı için cezaevinde değil, Selahattin Demirtaş ifade özgürlüğünden dolayı da cezaevinde değil. Selahattin Demirtaş, bizim polisimize, askerimize kurşun sıkan terör örgütüyle birebir organik bağı olduğundan dolayı şu anda cezaevinde yargılanıyor. Buna özgürlük isteyenlerin Türkiye'yi getirebileceği pozisyondan vatandaşımızın tedirgin olması lazım ve buna karşı da çok ciddi anlamda teyakkuz halinde olması lazım ve Cumhur İttifakı'nın ak partimizin yanında cumhurbaşkanının yanında durması gerekiyor. Asıl mesele aslında o orayı konuşmamız lazım" dedi.



HABER VİDEOSU





Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI