Bugun...



HAKAN SAVAŞ'IN AÇIKLAMALARI TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU.

Zafer partisi Uşak il başkanı Hakan Savaş'ın Uşak belediyesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar Uşak kadar Türkiye'de de gündem oluşturdu.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 15:28

HAKAN SAVAŞ'IN AÇIKLAMALARI TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU.

Zafer partisi Uşak il başkanı Hakan Savaş'ın Uşak belediyesi ile ilgili "Uşak'ı parsel parsel sattılar"açıklaması Türkiyenin gündemine oturdu.

 Hakan Savaş'ın boş bir arazide vinçler yardımı ile sergilediği Uşak'ta satılan taşınmazların listelerinin sergilendiği yaklaşık 60 metrelik dev afişler Uşak'ta olduğu kadar tüm Türkiye'de de gündem konusu oldu.

 

Vinçler yardımı ile sergilenen satılanların listesinin yer aldığı dev afişler önünde bir basın açıklaması da yapan Zafer Partisi Uşak il başkanı Haklan Savaş'ın açıklamaları da yazılı ve görsel basında olmak üzere tüm Türkiye'de ulusal basında da yer alarak büyük bir yankı uyandırdı.

Uşak belediyesinin Uşak'ta satılmadık yer bırakmadığını söyleyen Savaş "bunları inkar edecek halleri yok, listede bütün satılanların ada ve parsel numaraları'da mevcut" diyerek iddiasın da ne kadar güçlü olduğunun vurgusunu yaptı. Böyle giderse Uşak'ta satılmadık yer bırakılmayacak diyen Savaş Uşak böyle ise varın Türkiyenin halini siz düşünün dedi.

 

Hakan Savaş'ın 2 vinç yardımı ile sergilediği Uşak'ta satılan alanların afişinin önünde yaptığı basın açıklaması yazılı ve görsel basın olmak üzere Ulusal basında da yer alarak haber konusu oldu. Haber bültenlerinde ve Sözcü gazetesinde geniş bir yer alarak verilen haberlerde satılan yerlerin ada numaraları ve parsel numaraları ile listelenmesine dikkat çekilerek her şey apaaçık ortada bu konuyu gerekli yerler tarafından incelenmesi gerekir denilerek haberle ilgili yorumlar yapıldı..

 

Hakan Savaş'ın bu açıklamalarının karşısında büyük bir şok yaşayan Uşak halkı Uşak Belediyesi tarafından da konu ile ilgili açıklama yapılmasını bekliyor. Ayrıca Uşak halkı satılan bu yerlerden gelen paraların da nelere ve nerelere harcandığı konusun da mutlaka Belediyenin bir açıklama yaparak Uşak halkının bu konuda kafasında oluşan soru işaretlerini kaldırmasını bekliyor.



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI