Bugun...



HALK OYUNLARI EGE BÖLGE FİNALİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri arası düzenlenen halk oyunları Ege Bölge Finali Uşak'ta yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-07-2024 00:35:49 Tarih: 11-07-2024 00:24

HALK OYUNLARI EGE BÖLGE FİNALİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri arası düzenlenen halk oyunları Ege Bölge Finali Uşak'ta yapıldı. Programa Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu da katılım gösterdi. Programda söz alan Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Çakır;

“Hakem heyetindeki çok değerli jürilerimiz ve vatandaşlarımız Gençlik Merkezleri arası yapılacak olan yarışmaya hepiniz hoş geldiniz. İlkler şehri aşıklar şehri Uşak’ta sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Uşak kültürün, sanatın hüküm sürdüğü yapıldığı topraklardır.” ifadelerini kullandı.

Ege Bölgesinin birbirinden güzel illeri Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi, Denizli Gençlik Merkezi, Uşak Gençlik Merkezi, Afyonkarahisar Şehit Ayhan Sarıçiçek Gençlik Merkezi, Aydın Köşk Gençlik Merkezi, Kütahya Gençlik Merkezi yarışmada yer edindi, unutulmaz görüntüler ortaya çıktı.


Yoğun seyircisiyle ve coşkuyla izlenen yarışma sonrası ödül töreni için bütün ekipler bir araya geldi, ekiplere tek tek teşekkür edilerek derecelenme gerçekleşti. Derecelenme sonucu kazanan il Aydın Köşk Gençlik Merkezi oldu, ikinci olan il Denizli Gençlik Merkezi ve üçüncü olan il ise Manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi oldu. Ardından ödül töreni yapılarak yarışmacılara ödülleri verildi ve Vali Dr. Ergün birinci olan gruba ödül verdikten sonra konuşma yaparak tüm yarışmacıları tebrik etti.




Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI