Bugun...



HİMMET YAŞAR "BANAZ'DA YAPACAK BİR ÇOK YATIRIM VAR"

AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar "Banaz'da Yapılacak Çok Fazla Proje ve Yatırım Var"

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 19:29

HİMMET YAŞAR

AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, “teşkilatımız ve Milletvekillerimizle beraber Uşak’tan Banaz’a geldik. 31 Mart’ta Banazlı hemşerilerimizin desteği ile AK Parti belediyeciliğini kazanacağız. Banaz bizim güzel bir ilçemiz havası güzel, insanı güzel, Ankara-İzmir yolu üzerinde, hızlı tren hattı üzerinde stratejik konumu çok iyi bir ilçemiz. Bu ilçemizin çok daha büyüyebilmesi için, çok daha ileriye gidebilmesi için iyi bir vizyon lazım, iyi bir ekip lazım.

 

Herhangi birinin ben belediye başkanı olacağım demesiyle olmaz bu işler. Banaz’a bundan sonraki süreçte yapılacak çok fazla proje var, çok fazla yatırım var. Merkez hükümetimiz, projelerimiz için hem maddi hem manevi tüm destekleri bize verecektir, biz Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde çok daha fazla hizmet yapacağımıza, çok daha fazla yatırım yapacağımıza güveniyoruz, inanıyoruz.

 

OSB uzun uğraşlar sonucunda onaylandı aynı zamanda sera OSB bundan birkaç gün önce onaylandı. Onaylanmakla iş bitmiyor, alt yapısını yapmak lazım, yatırımcıyı çekmek lazım. Güven ve istikrarın olduğu bir yere yatırımcı gelir. O yüzden biz Banaz’da güven ortamı kurmak için organizemizi daha fazla büyütmek için, sera organizemizi büyütüp yatırımcıları teşvik etmek için, hamam boğazını bölgenin cazibe merkezi konumuna getirebilmek için ve Banaz’ımızı çok daha ileriye götürebilmek için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI