Bugun...



İsmail Güneş Ve Fahrettin Tuğrul’dan Bomba Açıklamalar

İsmail Güneş biz Türkiye’nin derdindeyiz diğer partiler menfaat derdinde

facebook-paylas
Güncelleme: 06-05-2023 15:20:35 Tarih: 06-05-2023 15:02

İsmail Güneş Ve Fahrettin Tuğrul’dan Bomba Açıklamalar

Ak Parti'den İddialı Açıklama "Uşak'ta Rakibimiz Yok."

 Ak parti Milletvekili adayları seçime günler kala bomba açıklamalarda bulundu.

 

Al parti uşak il teşkilatı hummalı bir şekilde hazırlandığı seçimlerden 3. adayı nasıl çıkarırız hesapları yapıyor.Ak parti milletvekili adayları İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul Uşak seçmeninin kendilerine Milletvekili görevini vereceklerine inanarak 3. Milletvekili adayı olan Hilal Sabancı'nın da mecliste yer alması içinm gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.

Ak parti 28. dönem 2. sıra milletvekili adayı Av. Fahrettin Tuğrul Uşak Esnaf Gazetesine yaptığı açıklamada seçimlerden yana hiç bir sıkıntıları olmadığını Uşak halkının kendilerini meclise göndereceğini fakat Ak Parti olarak 3 milletvekili ile de meclise girebileceklerini beyan ederek "Uşak'ta kimse hesap yapmasın hesap ortada Ak partinin Uşak'ta ki oy oranı yüzde 55 dir, bazı partiler 1 milletvekilini nasıl çıkarırız derdine düşmüşler biz 3. vekilimizi biraz daha gayretle mecliste yer alması derdindeyiz. Ak parti Uşak halkının özü ve tek güvencesidir ve önümüzdeki seçimlerde nasıl şimdiye kadar olan seçimlerden alnımızın akıyla çıktıysak bu seçimlerden de büyük bir başarı ile çıkacağız.Ak parti Uşak halkının teveccühüne ve sevgisine her zaman layık olmaya çalışan tek parti olmuş ve bunuda başarı ile yerine getirmiştir. Bizler Uşak'ın hizmetindeyiz, Uşaklılarda bizlerin her zaman yanında" sözlerine yer verdi.

Ak Parti 27. dönem Uşak milletvekili ve 28. dönem 1. sıra milletvekili adayı Dr. İsmail Güneş ise gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi “Biz büyük hedefleri olan , büyük düşünen ve hedefi Türkiye’yi yeni yüz yıla taşımak olan büyük bir partiyiz. Tüm parti mensuplarımız ve partimizin tüm birimleri seçimlerden Zaferle çıktıktan sonra nasıl çalışacaklarının hesabını yapıyorlar. Diğer partiler 1 milletvekili nasıl çıkartırız ? Nasıl meclise gireriz derdine düşmüşler bizler ise önümüzde ki Türkiye yüzyılında Uşak halkına nasıl hizmet edeceğiz onun derdindeyiz. Seçimlerden zaferle çıkacağımızdan en ufak şüphemiz yok, Uşak halkı artık her şeyi çok daha iyi gözlemliyor ve onların oyları ile Türkiye ile birlikte Uşak ilimizi de gelecek yüz yıla hep birlikte hazırlayacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın”

 

Ak parti seçime günler kala İl teşkilatı olarak tüm parti kademeleriyle sahalarda yer alarak Uşak’ta evleri, iş yerlerini, köyleri, STK ları ve tüm kamu kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI