Bugun...



İYİ PARTİ ADAYINI ÇEKEREK CHP ADAYINI DESTEKLEYECEK.

Seçimlere sayılı günler kala Uşak'ın en çalkantılı ve seçim sonuçları en çok merak edilen ilçesinde sular durulmuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-02-2024 12:01:54 Tarih: 18-02-2024 11:53

İYİ PARTİ ADAYINI ÇEKEREK CHP ADAYINI DESTEKLEYECEK.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Uşak'ın seçimleri çalkantılı bir şekilde hazırlanan Banaz ilçesinde yine çok konuşulacak bir karara imza atıldı.
Ak partili Belediye başkanı Zafer Arpacının yeniden aday gösterilmemesinin ardından Arpacıya İYİ partiden den başkan Obalı ve Belediye başkan adayı tarafından bizzat Banaz'a gidilerek teklif götürüldü fakat bu teklifi kabul etmeyen Arpacı dün resmen Banaz Bağımsız belediye başan adaylığını açıkladı.

Banaz ilçesinde Arpacı kanadında bunlar yaşanırken dün akşam saatlerinde sıcak bir gelişme daha yaşandı. İYİ parti Banaz ilçe başkanlığı 31 Mart yerel seçimleri için kendi belediye başkan adaylarını çekerek CHP Banaz belediye başkan adayı olan Ethem Erdemi destekleme kararı aldı. Kulislerden edindiğimiz bilgiye göre Uşak il başkanlığının haberi olmadan böyle bir karar alan Banaz ilçe teşkilatına İYİ parti Uşak il başkanı Ayşegül Sözver Obalının nasıl tepki göstereceği ise merak konusu oldu. İYİ parti genel başkanı Meral Akşener'in de ısrarla ittifak yapmayacağız söylemlerine karşı Banaz teşkilatının böyle bir karar alması bakalım Akşener tarafından nasıl karşılanacak.

 

İYİ Parti Banaz ilçe başkanlığının aldığı bu kararın arkasında durması durumunda ise Ethem Erdem'in Banaz'da ki seçimlerde şansının biraz daha artacağı konuşuluyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI