Bugun...



Kartal Şahin Açıklamasında Meral Akşener'i Destekledi

Kartal Şahin; " Türkiye'nin bekası için Akşener'în yanındayım.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2023 22:21

Kartal Şahin Açıklamasında Meral Akşener'i Destekledi

Akademisyen Kartal Şahin gündeme dair düşüncelerini açıkladı.


Türkiye' nin seçim arefesinde bulunduğu şu günlerde, Akademisyen Kartal Şahin, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in siyasi çıkışından dolayı hareketlenen gündemi değerlendirdi.


Kartal Şahin; " Türkiye'nin bekası için Akşener'în yanındayım. Türk ulusu için gereken siyasi şartları Başkan Akşener, doğru değerlendirmiştir. Gereğini yapmıştır." diyerek Akşener'e destek verdi.

Genel seçimlere az bir zaman kala Uşak kulislerinde , her kesimi kucaklamasından dolayı sempati toplayan, girişimci, uzlaşmacı yanıyla gündemi elinde tutmaya devam eden Kartal Şahin; yaptığı STK ve Esnaf ziyaretlerinin ardından Uşak ilinin sesi olmaya devam ediyor. 
Yakın çevresinden milletvekili aday adayı olması için büyük bir baskı oluşan Kartal Şahin, bu konuda ki sessizliğini henüz bozmuş değil.

Akademisyen Kartal Şahin siyaset arenasında ki gelişmeler üzerine ne düşündüğünü sorduğumuz sorumuza ise samimi bir dille cevap vererek ;
"Türkiyenin bölünmez bütünlüğünü bozacak her hareketin karşındayız. Gerekirse, verilecek koltuğu kabul etmeyiz. Biz inandığımız değerlerimiz uğruna mücadele veren liderin arkasındayız. Bizlere düşen görev ise Liderimizi destekleyerek aldığı her kararda onun yanında olmak ve arkasında durmaktır. Türkiye'nin bekası için gönüldaşlarımızın yapması gereken tek şey budur."




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI