Bugun...



Melisa Ceylan Uşaklılar Genç Milletvekili Görmek İstiyor

Melisa Ceylan "Uşaklılar Kadın ve Genç Milletvekilleri Görmek İstiyor"

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2023 03:15

Melisa Ceylan Uşaklılar Genç Milletvekili Görmek İstiyor

Uşak da ismi çokça anılan, Basın Kulübü programının konuğu olan AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Melisa Ceylan, AK Partinin kadınlara ve gençlere verdiği önemden söz etti.

 

Moderatörlüğünü İzzet Dönmez’in yaptığı Basın Kulübü programının konuğu olan AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Melisa Ceylan, Uşak’ın duayen gazetecilerinden Ali Osman Aşçı ve Özkan Yavaş’ın sorularını yanıtladı.

Uşak artık siyasette klişe yüzlerden bıktı. Uşaklılar kadın ve genç milletvekilleri görmek istiyor ve ben de on binlerce Uşaklının desteği ile aday adayı oldum şeklinde ifadelerde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Melisa Ceylan “teşkilat çalışmalarında benim gözlemlerimce aday adaylık sürecinde tetiklenen bazı düşüncelerim var. Uşak halkı, kadına ve gence çok değer veren bir halk. Ben aday adaylığımı açıkladığım da partim sağ olsun hep destek oldu ama onun dışında da her görüştüğüm insan bana destek ve teşekkür mesajı attı. Uşak’ı bir kadın ve bir genç temsil etmeli diyerekten iyi dileklerini bana gönderdiler. Bunun yanı sıra bu kadar sosyal olan, kadınlara ve çocuğa değer veren bir şehrin veya İş dünyasında organize sanayi bölgesi gelişmiş bir şehrin daha harita da yerinin bilinmemesi beni çok üzüyor. Çünkü insanlar Uşak ilinin ege bölgesin de değil de, Karadeniz de veya Doğu da olduğu düşünülüyor. Vekillik çalışmalarım başarıyla sonuçlanırsa, bu şehri baştan ve yeniden tanıtmak olacak. Uşak kesinlikle kanıtlanmaya layık bir şehir’ şeklinde ifade etti.

 



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI