Bugun...



Millet İttifakı Başkanlarından Suç Duyurusu

Millet İttifakı Partileri Uşak İl Başkanları Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2023 15:43

Millet İttifakı Başkanlarından Suç Duyurusu

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Koray Akgün “Dün itibariyle bir çalışmamız vardı Dikilitaş bölgesinde. Böyle bir haber geldi bize bir ihbar geldi. Bu ihbar doğrultusunda bizler hemen Küçükçarşı'da üçgen park civarına gittik. Orada bir baktık ki araçlarda duvarlarda ve direklerde el ilanları olduğunu gördük. Terör örgütleriyle ilgili bağlantı olarak. Tabii bunda ne vardı? Bunda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili suçlamalar vardı. Bizler bu suçlamaları kabul etmiyoruz tabii ki. Bu el ilanları dağıtanları hakkında da bugün savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Millet İttifakı il başkanlarımızla beraber ve ivedilikle bunların faili meçhul olayın bu işi kim yaptıysa onların bulunmasını istiyoruz. Tabii kimseyi de töhmet altında bırakmak istemiyoruz. Bizler normalleşmek istiyoruz ve on dört Mayıs günü de inşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında on üçüncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Çankaya Köyü'ne çıkartmak istiyoruz. Halkımızın sağduyulu olmasını istiyorum. Vatandaşlarımızın biraz daha sağduyulu olup kontrollerini sağlamaları gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki burada il başkanlarımızla beraber dün bütün çalışmaları yaptık, gerçekleştirdik Bütün halkımıza da gerekli açıklamaları zaten yapıyoruz. Bugün de dediğim gibi savcılığa suç duyurumuzda bulunduk. şimdi de buradan çıkacağız. Tekrar çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

 

 Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen “ Maalesef dün gece Küçükçarşı civarında faal meçhul kişiler tarafından on üçüncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendiye yönelik çirkin bir broşürler bastırılmış. Bunlar arabalarda, evlerde iş yerlerinin camlarına falan yapıştırılmış. Dün akşam orada biz gerekli açıklamayı, basın açıklamasını yaptık. Bugün de Millet İttifakı İl Başkanlarıyla beraber Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Maalesef seçime üç dört gün kala yapılan bu saldırılar ülkeyi bin dokuz yüz yetmişli yıllara sürüklemenin o dönemleri tekrardan yaşatmanın bir şeyini doğuracak diye korkuyoruz. Maalesef yani biliyorsunuz çocuklarımız, gençlerimiz delikanlı, kanı, deli akan kişiler. Çocuklarımızı, gençlerimizi ve Millet İttifakı'nın seçmenlerini biz sükunete davet ediyoruz. On dört Mayıs gecesi on üçüncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu eçildiğinde on beş Mayıs sabahı yine ülkemize tekrardan güzel günler gelecek tekrardan ülkemize baharlar gelecek ve tekrardan bu ülkede beraberliğin, kardeşliğin ne derece güzel olduğunu biz bu millete tekrardan göstereceğiz. Zaten bu Millet İttifakı'nın birleşmesi de bunun en güzel göstergesi. Ben tekrardan buradan Millet İttifakı'na, bize gönül veren seçmenlerimize, özellikle gençlerimizi sükunete  davet ediyorum. Provokasyonlara gelmemesini rica ediyorum. Zaten az bir gün kaldı seçimlere” şeklinde belirtti.

 

Gelecek Partisi Uşak İl Başkanı Safiye Ayyıldız “Dün akşam biz de hep birlikteydik zaten. Yapılan olayın çirkinliğini hep birlikte gördük. Bugün de burada hep birlikte bütün il başkanları olarak suç duyurusunda bulunduk. İbrahim Başkan'ın da dediği gibi bütün genç sükunete davet ediyorum. Daha demokratik yollarla bunları çözebileceğimize inanıyorum. Daha sakin bir ortamda seçimi bitirip on üçüncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu inşallah ayın on beşinde Cumhurbaşkanımız olarak görmek istiyoruz” dedi.

 

 Deva Partisi Uşak İl Başkanı Yusuf Burak Erol “ Dün gece itibariyle terörist başı Abdullah Öcalan'la birlikte partimizi, Cumhuriyet Halk Partisi'ni İyi Parti'yi, Gelecek Partisi'ni Demokrat Parti'yi ilişkilendiren belli afişler, Küçükçarşı mevkinde ve Uşak'ın muhtelif yerlerinde dağıtılmaya başlanmış. Bizler bu oyuna gelmeyiz. Bu oyunu yapanları da bugün itidalle birlikte uyarıyoruz. Seçime üç gün kaldı Buradan bu olayları yapanlara şunu söylemek istiyorum. Türkiye'deki hiçbir seçim buradaki arkadaşlarımın saçının bir tanesinden daha kıymetli değil. Bizler on dört Mayıs gecesi tekrar baharı getirmek üzere birleştik. Bu birleşim bugün güçlü bir ittifaka döndü ve seçim alma eşiğinde inşallah on dört Mayıs gecesi biz baharı getireceğiz. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI