Bugun...



ÖZKAN YALIM PUANINI GÜN GEÇTİKÇE ARTTIRIYOR.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ı Ziyaret Etti

facebook-paylas
Güncelleme: 15-02-2024 19:39:53 Tarih: 15-02-2024 19:31

ÖZKAN YALIM PUANINI GÜN GEÇTİKÇE ARTTIRIYOR.

Uşak Ak parti kurmaylarının ve Belediye başkanı Çakın'ın projeleri ile neredeyse dalga geçtiği ve bilhassa stadyum projesi üzerinden dillerine doladıkları CHP Uşak belediye başkan adayı Özkan Yalım büyüklük göstererek Uşak Belediye başkanı Mehmet Çakın'a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Nereli olursa olsun, hangi partili olursa olsun tüm Uşak'ı ayrım yapmadan kucaklayacaklarını her fırsatta dile getiren Yalım bu sözünü kanıtlarcasına dün Belediyenin tüm birimlerinde ki çalışanlara ve Başkan Çakın'a  nezaket ziyaretinde bulunarak Uşaklıların gönlünü fethetti.

 

Ak partinin seçim çalışmaları kapsamında bilhassa milletvekili Fahrettin Tuğrul, İl başkanı Himmet Yaşar ve tekrar başkan adayı olan Çakın'ın hemen her konuşmalarında bilhassa Satdyum projesi üzerinden eleştiririp hatta Milletvekili Fahrettin Tuğrul'un "Hadi ordan siz kimsinizde satdyum yapacaksınız , kime yaptıracaksınız ? iktirda da kim var ? stadyumu yaparsa da sadece Ak parti yapar" diyerek dalga geçer boyutta eleştirilerine kulaklarını tıkayarak Uşak Belediye başkanı ve başkan yardımcılarına nezaket ziyaretinde bulunan Özkan Yalım'ın bu hareketi Uşak halkından büyük takdir topladı.

 

Uşak halkı Ak parti kanadından yapılan bu eleştirileri aba altından sopa göstermek olarak algılarken iktidarda  oldukları için bize oy vermezseniz bu şehire bir şey yaptırmayız havasına bürünüyorlar bu yaklaşan yerel seçimler öncesi hiç etik değil, eleştiri tabi ki olacaktır ama bu şekilde biz seçilmezsek yaptırmayız havasında eleştiri olmamalı diyerek yapılan konuşmalara tepkilerini dile getiriyorlar.

 

Bu arada yaklaşan seçimlerden önce yaptığı çalışmaların neticesinde Özkan Yalım'ın Uşak'ta ki puanının gün geçtikçe arttığı Uşak halkı arasında seçimle ilgili yapılan sohbetlerin başında geliyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI