Bugun...



SAADET PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Uşak'ta iddialı bir adayla yerel seçimlere hazırlanan Saadet partisi seçim çalışmalarına hız vererek Esnaf ziyaretlerine başladı.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2024 13:00

SAADET PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Uşak'ta iddialı bir adayla yerel seçimlere hazırlanan Saadet partisi seçim çalışmalarına hız vererek Esnaf ziyaretlerine başladı.

 

Saadet Partisi Uşak il başkanı İbrahim Dağgezen ve Saadet Partisi Uşak Belediye başkan adayı Ramazan Yavuz Acar önderliğinde Şeref Caddesi esnaflarını ziyaret eden Saadet partisi ekibi esnafların kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan oldukça memnun oldu. Esnafların Uşak ile ilgili şikayet ve önerilerini dinleyen Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar esnaflara şeffaf bir belediyeciliğin nasıl yapıldığını ve Belediye'nin ekonomik kaynaklarının nasıl kullanılcağını tüm Uşak halkına göstereceklerini ve Başkan olması halinde asla Uşak halkının parasının gereksiz işlere harcanmayacağının garantisini verdi.

Uşak belediyesinin 2 dönemdir gereksiz harcamalar sebebi ile borç batağında yüzdüğünün vurgusunu yapan Ramazan Yavuz Acar ekonomik yönden doğru parqa politikaları ile Uşak belediyesini borç batağından kurtarıp belediyenin mali işlerinin emin ellere bırakılacağını ve har vurup harman savurma döneminin sona ereceğini dile getirdi.

 

Şeref caddesi Esnaflarını zxiyaretinde esnaflara projelerinden de bahseden Saadet Partisi Uşak belediye başkan adayı Ramazan Yavuz Acar daha mutlu bir halk ve daha yaşanabilir bir Uşak için başkan olduğu takdirde elllerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve bunun için gece gündüz demeden tüm ekip arkadaşlarıyla çalışacaklarını dile getirdi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI