Bugun...



Üniversitelerin Kapanması Öğrencileri Olumsuz Etkiledi.

Uşak Üniversitesi Öğrencisi Edagül Şeremet Sosyal Sorumluluk Projesi

facebook-paylas
Tarih: 03-06-2023 23:18

Üniversitelerin Kapanması Öğrencileri Olumsuz Etkiledi.

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 4. Sınıf öğrencisi Edagül Şeremet Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında gerek pandemi döneminde gerek Deprem dolayısı ile okulların kapatılmasının öğrenciler üzerinde ki olumsuz etkisini ölçümlemek ve bu konuda ortaya çıkan sorunların konuşulduğu bir öğrenci etkinliği düzenledi.

 

Uşak Gençlik Merkezinde bir araya gelen öğrenciler geçtiğimiz ay ve yıllarda yaşanan Okul kapatılmaların öğrenciler üzerinde nasıl bir etki oluşturduğu ve gelecek iş hayatında kapatılmalardan dolayı yaşanabilecek olan olumsuzlukları konuştular. Etkinlikte katılan tüm öğrencilerin görüş ve düşünceleri tek tek alınarak yaşanan olumsuzluklarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Uşak Gençlik Merkezin'de bir araya gelen öğrenciler Onlıne eğitimin yüz yüze eğitim ile olan farklılıklarını dile getirip yüz yüze eğitimin ne kadar önemli olduğunun da üzerinde durarak Onlıne eğitimden yeterince verim alınamadığının da altını çizdiler. Etkinliğe katılan öğrencilerin pek çoğu ise onlıne alınan yetersiz eğitimlerden dolayı yeterli donanıma sahip olmadan mezun olacakları için ise şimdiden gelecek kaygısı çektiklerini dile getirdiler.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI