Bugun...



Uşak Ak Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı.

Temayül yoklamasında aday adaylarının heyecanlı oldukları ve gelen partililerle tek tek ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2023 01:46

Uşak Ak Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı.

Uşak Ak parti il binasında dün temayül yoklaması heyecanı yaşandı. Ak Partide 13 Mart'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresi, 23 Mart'ta sona erdi. Aday adaylığı için başvuran 28 kişi için teşkilat temayül yoklaması, bugün il başkanlığınca elektronik ortamda yapıldı.Milletvekili aday adaylarının ve partililerin katıldığı teyammül yoklamasında aday adaylarının heyecanlı oldukları ve gelen partililerle tek tek ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Dün Ak parti il binasında yapılan Temayül yoklamalarından çıkacak sonuçlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulan ve 27 Mart'ta çalışmaya başlayacak alt komisyonlara sunulacak.

 

Milletvekili aday listesinin belirlenmesi için alt komisyonların yapacağı değerlendirmelerin ardından nihai karar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki üst komisyonca verilecek.

Milletvekili aday listeleri, 9 Nisan'a kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edİlecek. AK Parti, 11 Nisan'da düzenleyeceği milletvekili aday tanıtım toplantısıyla bu isimleri kamuoyu ile paylaşacak.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI