Bugun...



Uşak İyi Parti'den Aday Adaylarından Basın Açıklamaları Geldi.

Dr.Dalyan Özdemir Ve Muhammet Gür bugün parti binasın'da birer basın açıklaması yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2023 03:21:06 Tarih: 26-03-2023 03:01

Uşak İyi Parti'den Aday Adaylarından Basın Açıklamaları Geldi.

İyi parti'de aday adaylığı için başvurularını yapan iki isim dün İyi parti il Parti binasında birer basın açıklaması düzenledi. Dün saat 14:00 de bir basın açıklaması yapan Dr. Dalyan Özdemir aslen Aydınlı olduğunu belirtiği konuşmasında bugüne kadar olan mesleki kariyerinden ve Siyasetle iç içe geçen hayatından kesitler sunarken siyasi tecrübesi ile birlikte daha büyük hedefler için sorumluluk almaya hazır olduğuınu ve taşın altına elini koymaktan çekinmeyeceğini beyan etti.

Dün akşam saat 20:30 da ise geçtiğimiz yerel seçimlerde Uşak Belediye başkanlığı için aday olan ve seçimi az bir farkla kaybeden Muhammet Gür bir basın açıklaması yaparak büyük bir partili topluluğuna ve basın mensuplarına Uşak ilinin tüm sorunlarına hakiöm olduğunu iktidarda bulunan partinin bunca yıldır iktidar olmasına rağmen hiç bir hedeflerini gerçekleştiremediklerini ve milletvekili seçildiği takdirde Uşak'ta gerçekleştirilemeyen pek çok şeyi gerçekleştirdiğini dile getirdi.


Uşak'ın önündeki en büyük sorunun su ihtiyacı olacağını vurgulayan Gül başta su sorunu olmak üzere Hava alanının tekrar hizmete girmesi ve hastane yapılmasına rağmen insanların muayene olmak için akla karayı seçtiğini ve bu düzenin milletvekili olduğu takdirde değişeceğini söyledi.

Uşakspor'un içinde bulunduğu duruma ve Uşak şehir stadının kullanılmayacak derecede kötü olduğunuda düzenlediği basın toplantısında değinen Muhammet Gür Uşaklı iş insanları ile Uşakspor'u buluşturacağını ve Uşakspor'u takıma hiç bir yatırım yapmayan kişilerin elinden kurtaracağını dile getirdi. Uşakspor'un ve taraftarların güzel bir satdyuma ihtiyacı olduğuna da değinen Uşak İyi parti aday adayı Muhammet Gür milletvekili olduğu takdirde Uşakspor'u Uşaklı işadamları ile buluşturacağını ve Satdyumunda yenileneceğini ve bunun için kendisine 1 sene süre verilmesini istedi.Konuşması sık sık partililer tarafından kesilen Gür son olarak İyi Parti'ye Fetöcü yakıştırması yapanlara "Sakın ola sizler bizim vatan ve millet sevgimizi ölçmeye kalkmayın,bizim sadakamız dahi sizleri ihya eder" diyerek sözlerine son verdi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI