Bugun...



Uşak İYİ Parti Vites Yükseltti.

Seçimlere kısa bir zaman kala Uşak İyi parti ekipler halinde seçim ziyaretlerine hız verdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2023 19:29

Uşak İYİ Parti Vites Yükseltti.

Uşak İYİ Parti il teşkilatı ve milletvekili adayları seçime çok kısa bir zaman kala vites yükelterek ilçe ve köylerdeki seçim çalışmalarına iyiden iyiye hız verdi.


Sabahın erken saatlerinde İl parti binasında bir araya gelen partililer belirlenen güzergahlara ziyaretlerini gerçekleştirmek için erken saatlerde yola koyuluyor.


Geçtiğimiz 2 gün içersinde de bir çok köy ve ilçe ziyareti gerçekleştiren Uşak İYİ Parti ekibi gittiği köylerde büyük bir coşku ile karşılanırken milletvekili adayı olan Muhammet Gür ve Tolga Pirinçci'ye özel bir ilgi gösteriyorlar. İYİ parti ekibine 27. dönem Ankara İYİ parti milletvekili Uşaklı olan Durmuş Yılmaz'da eşlik ediyor.

Geçtiğimiz 2 gün içersinde Banaz ilçemizin Susuz ve Yenice köyünü ziyaret eden Uşak İYİ parti ekibi bugün Karahallı ilçesine giderek burada esnaf ziyareti gerçekleştirip Başkan Ali Topçu'yu makamında ziyaret ettiler. İYİ parti teşkilatı partinin tüm birimlerini seferber ederek Başkan Obalı liderliğinde sadece köy ve ilçe ziyaretleri ilede kalmayıp Uşak'ta gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı ve eli sıkılmayan esnaf bırakmamaya özen gösteriyorlar.


İYİ parti Uşak İl teşkilatı ve milletvekili adayları  yaptıkları ziyaretlerden oldukça memnun dönerken İYİ partinin Uşak'ta ve Türkiye'de büyük bir patlama gerçekleştirerek istenilen başarırının yakalanacağına gönülden inanıyorlar. İYİ Parti Uşak teşkilatı "Tarih Yazacağı" sloganıyla seçim gününe kadar ziyaretlerinin ve çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtiyor.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI