Bugun...



UŞAK MHP'DE BÜYÜK BULUŞMA.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak il başkanlığının düzenlediği yemek büyük bir katılımla dev bir organizasyona dönüştü.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 00:11

UŞAK MHP'DE BÜYÜK BULUŞMA.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeğine büyük bir katılım gösteren partililere Sezer Ateş seçimlede zafer sözü verdi.


Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde büyük bir sıçrama yapan MHP Sezer Ateş'in de başkanlık görevine talip olmasıyla resmen coşarak günden güne puanını arttırıyor. Yerel seçimler öncesi Sezer Ateş ve ekibinin özveri ile başlattığı çalışmalar da meyvesini vermeye başladı. Belediye başkanlığı için en şanslı iki adaydan biri olarak gösterilen Sezer Ateş gün geçtikçe çıtayı daha da yükseklere çıkarıyor.


Bu akşam düzenlenen yemek'te partililerle bir araya gelen  Sezer Ateş burada davetlilere ithafen yaptığı konuşmasında yerel seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha beyan ederek partililerden büyük alkış ve destek aldı.


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeğinde konuşan MHP Uşak belediye başkan adayı Sezer Ateş yaptığı konuşmada şu cümlelere yer verdi;


Bu Daha Ayak Sesimiz....
Şahlandık Geliyoruz
Salonlara Sığmıyoruz


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeğine katıldık. Davamızın ak saçlıları, Ulu çınarları, eski ve yeni il, ilçe, Ocak başkanlarının katılım sağladığı yemeğimiz de çoşku görülmeye değerdi. Uşak'ta  Ülkücü hareket yeniden şahlanmıştır. Ülkücü hareket yeniden harekete geçmiştir. 7 den 70 e tüm teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Salonda ki coşku ve inanmışlık çalışma azmimizi körüklemiş, hizmet arzumuzu ateşlemiştir.  Allah'ın izni, teşkilatlarımızın inanmışlığı ve azmi bizi  31 Mart'ta zafere ulaştıracaktır. .


Birlik ve Beraberlik Yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen Başta Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan olmak üzere, İlçe Başkanı Mustafa Balta'ya, İl Ocak Başkanımız Gürkan Uğrasız'a KAÇEP Başkanımız Gülcan Mavi'ye ve tüm teşkilat başkanlarımıza ayrıca  salona sığmayacak şekilde bizlere desteğe gelen tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve  teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim.


Biz Birlikte Çok Büyük Bir Aileyiz

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI