Bugun...



UŞAK ZAFER PARTİSİ TEŞKİLATI BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Hakan Savaş, “İktidar şöyle diyor, merkezi hükümet ve yerel hükümet aynı olmalıdır. Uşak’a bakıyoruz, 10 yıldır bir kent park sorunu var en ufak bir mesafe katledilememiş hala olduğu gibi duruyor. 10 yıldır 15 yıldır her dönem stadyum yapacağız diyorlar, hala stadyum orada duruyor,

facebook-paylas
Güncelleme: 14-02-2024 18:45:31 Tarih: 14-02-2024 18:32

UŞAK ZAFER PARTİSİ TEŞKİLATI BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Makine Mühendis Furkan Kaya, “Uşak’a hizmet için 11 yıldır uşakta yaşıyorum. Bu seçim kampanyasında girilmedik mahalle, elini sıkmadığımız insan bırakmayacağız, sorunlarını dinleyip, o sorunları çözmek üzerine odaklı çalışacağız. Uşak’a hizmet için buradayız, elimden gelen ne varsa yapmaya gayretle çalışacağız” diyerek kendisini tanıttı

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Makine Mühendis Furkan Kaya, “Uşak’a hizmet için 11 yıldır uşakta yaşıyorum. Bu seçim kampanyasında girilmedik mahalle, elini sıkmadığımız insan bırakmayacağız, sorunlarını dinleyip, o sorunları çözmek üzerine odaklı çalışacağız. Uşak’a hizmet için buradayız, elimden gelen ne varsa yapmaya gayretle çalışacağız” diyerek kendisini tanıttı.

 

Zafer Partisi Uşak İl başkanı Hakan Savaş, “ yerel konulara geldiğimiz zaman, adaylar çıkıyor gerek muhalefet partisi adayları gerekse iktidar partisine baktığımız zaman, şehirde şöyle bir durum var 10 yıldır yağmalanan ve talan edilen bir belediye var. Bu şehirde hırsızlık yoktur, bu şehirde yolsuzluk yoktur bu şehirde olanın ismi talandır ve hiç merhamet etmiyorlar. Daha önce ki süreçlerde ben 40’ a yakın dosyayı cumhuriyet başsavcılığına, bölge idare mahkemelerine, Uşak’ın ve belediyenin yerel sorunlarını mahkemelere taşıdım. Fakat dönemin içişleri bakanı Süleyman Soylu tarafından birçok dosyamıza soruşturma izni verilmemiştir. Bunları seçim kampanyası sürecinde tekrardan dile getireceğiz. Elimizden geldiği kadar bu şehrin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

HAKAN SAVAŞ, “SİZİN BU GÜNE KADAR ELİNİZİ TUTAN NE VAR? BİZ BUNU MERAK EDİYORUZ. BU SORULARIN CEVABINI İKTİDARDAN BEKLİYORUZ”


 
Hakan Savaş, “İktidar şöyle diyor, merkezi hükümet ve yerel hükümet aynı olmalıdır. Uşak’a bakıyoruz, 10 yıldır bir kent park sorunu var en ufak bir mesafe katledilememiş hala olduğu gibi duruyor. 10 yıldır 15 yıldır her dönem stadyum yapacağız diyorlar, hala stadyum orada duruyor, şehrimizin merkezinde olan pazar yeri sorunu hala duruyor. Baktığımız zaman hepsi sizden, hükümet sizden, bakanlar sizden, kurum sizden, saray sizden, belediye sizden, sizin bu güne kadar elinizi tutan ne var biz bunu merak ediyoruz. Bu soruların cevabını iktidardan bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ZAFER PARTİSİ UŞAK İL BAŞKANI SAVAŞ “KAPMAYANA SÜRECİNDE TOPLUMLA, 10 YILDIR YAPILAN BÜTÜN USULSÜZLÜKLERİ, YANLIŞLARI YÜZLEŞTİRECEĞİZ”


 
Uşak il başkanı savaş, “ muhalefet partileri kendi projelerini açıklıyorlar, sanki hepsi anasının karnından projeyle doğmuş gibi. Zaten herkes aynı projeyi söylüyor, otogar sorunu, kent meydanı sorunu, stadyum sorunu, pazar yeri sorunu var diyor hepsinin söylemleri aynı. Fakat bu şehrin bir gerçekle yüzleşmesi lazım. 10 yıldır talan edilen, yamalanan, yolsuzluk içinde boğulmuş bir belediye ve bir şehir, bunlar kamuoyuna tamamen yansımış fakat hiç kimse bunu toplumun önüne koymuyor. Kampanya sürecinde toplumla, 10 yıldır yapılan bütün usulsüzlükleri, yanlışları yüzleştireceğiz” dedi.



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haber Merkezi

Editör: İzzet Dönmez




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI