Bugun...


Maya Serap Sezer

facebook-paylas
GÜNEŞ VE GEZEGENLER ENERJİMİZİ NASIL ETKİLİYOR ?
Tarih: 17-09-2023 14:12:00 Güncelleme: 17-09-2023 14:32:00


Selam,

Uzun bir süredir ve son zamanlarda Güneş oldukça aktifti ve bu artan aktivite doğrudan Dünya'nın manyetosferini etkiliyor.Çok güçlü güneş patlamalarının sayısındaki artışa ek olarak, Güneş'in elektromanyetik yükü ve genel titreşimi artık çok yüksek ve daha da yükseliyor.Bu aktivite, Dünya'nın titreşimini ve elektromanyetik yükünü etkiliyor ve bu da gezegendeki tüm canlıları etkiliyor.

Tüm bu aktivite, bizimkinin yanı sıra tüm gezegenlere ve yıldız sistemlerine titreşimsel yükselişler de dahil olmak üzere, Evrenimizde meydana gelen artan titreşimlerin bir parçasıdır.Şimdi bize ulaşan güçlü Güneş Işığı parçacıkları bizimle enerjisel olarak konuşuyor, varlığımızın her yerinde bilincimizde yükselmemize yardımcı oluyor.

Bu, zihinlerimizin, duygularımızın ve bedenlerimizin uyum sağlaması için büyük bir yolculuktur ve zaman zaman biraz rahatsız edici olabilecek iç ve dış değişimleri hissetmemize neden olur.

Örneğin: Düşüncelerinizin dağınık olduğunu fark ediyor musunuz?

Her zamankinden biraz daha duygusal veya  daha yorgun mu hissediyorsunuz?

Geçmişe dair anılar her zamankinden daha fazla mı aklınıza geliyor?

Herşey daha kolay yada gittikçe daha zor ve karışık mı oluyor?

Gezegenimizin atmosferine çok fazla güneş enerjisi girip hepimizi aynı anda etkilediğinde ortaya çıkan şey budur .Bu noktada çoğumuzun her şeyin enerji olduğunun farkına varması faydalıdır .Dolayısıyla, bu farkındalıkla, bir tür enerji değişimi meydana geldiğinde (örneğin, jeomanyetik fırtınalar ,depremler vb.), her şeyin ve herkesin bir düzeyde bundan etkilendiğini biliyoruz.

Peki bu Güneş aktivitesi bizi başka nasıl etkiliyor?

Küresel düzeyde Dünya, tüm varlıkların hızla gelişen bilincine hazırlanmasına yardımcı olan güçlü tasfiyeler ve hareketler yaşıyor.

Geçtiğimiz birkaç ayda yoğun hava koşulları, yangınlar, siyasi oluşumlar ve artık ihtiyaç kalmayan bazı kalıpların değişime girmesiyle herşeyin güllük gülistanlık olmadığını görmeye başladık.

Ancak bunların hepsi bizi daha yüksek bir küresel bilinç durumuna getiren iyileşme sürecinin bir parçasıdır.Hepimiz birbirimize bağlı olduğumuz için, kolektif olarak Dünya ile birlikte hep birlikte gelişiyoruz.Kişisel düzeyde çoğumuz, bizi daha yüksek bir varoluş halini benimsemeye iten büyük miktarda fiziksel ve duygusal arınma da yaşıyoruz.

Evet, birçoğumuz cesareti kırılmış ve yorgun hissediyor. Ancak çok da uzak olmayan bir geleceğe ulaştığımızda geriye dönüp bakacağız ve bu süre zarfında insanlığın zihinlerinde ve kalplerinde ne kadar büyüme gerçekleştiğini fark edeceğiz.

Seçilmiş bir azınlık tarafından, başkaları üzerinde güç sahibi olduklarına inanmamıza yardımcı olmak için yaratılan korku kampanyasına kapılmamak şu anda her zamankinden daha önemli. Duygularınızın sadece dünyada olup bitenlere tepki olarak değil, her şeye karşı  olduğunu fark etmiş olabilirsiniz.Bir an kendinizi memnun, dengeli ve gücünüzde hissederken, bir sonraki an kendinizi hüsrana uğramış, kopuk ve üzgün hissediyor olabilirsiniz.

Bu olduğunda kendinize karşı ekstra nazik ve sevgi dolu olun, çünkü büyük ihtimalle büyük bir şifa arınması yaşıyorsunuz.

Zihin değişime direnme eğilimindedir çünkü diğer tarafda olacaklardan (bilinmeyenden) korkar. Zihin sadece geride bırakılmayacağına dair güvencenizi istiyor.Dolayısıyla, korkunun ortaya çıktığını fark ettiğinizde, şunu bilin ki, zihin sizden ona arkasını kolladığınıza ve onu güvende tutacağınıza dair güvence vermenizi istiyor. Farkındalığın bu  şekilde yeniden yönlendirilmesi, zihninizin eski başa çıkma alışkanlıklarıyla aranızda boşluk yaratırken, zihninize daha fazla şefkat duymanıza yardımcı olabilir.

Bu yüksek enerjilerden geçerken kendinizi nasıl daha iyi hissedebilirsiniz bunun için neler yapmanız sizin için faydalı olabilir birazda bunlara bakalım.

Huzurlu yürüyüşler yapmak

Doğada veya bir ağacın altında oturmak; ayaklarınızı çimlere veya toprağa yerleştirmek

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak müzikler dinlemek

Dans etmek / şarkı söylemek

Düşüncelerinizi ve duygularınızı günlüğe kaydetme

Nehir, göl veya deniz kenarında vakit geçirmek

Meditasyon

Toplum için rastgele iyilik içeren eylemleri gerçekleştirmek / hizmet etmek

Sakinleştirici lavanta esansiyel yağı ile deniz tuzu banyosu yapmak

Gülmek

Sözlerinize ve eylemlerinize, kendinize ve başkalarına nasıl davrandığınıza dikkat etmek

Nefes çalışması

Şükretmek

Bütünsel veya şifa veren bir uygulayıcıyla çalışmak

Masaj yaptırmak

Yeterli sıvı aldığınızdan ve yaşamı zenginleştiren yiyecekler yediğinizden emin olun

Ve her şeyden önemlisi, asla yalnız olmadığınızı ve bu işte hep birlikte olduğumuzu hatırlamak!

Bu süreç bize yarım kalan işleri tamamlama fırsatı veriyor.

Geçmişimizden insanların ve koşulların (kısa bir an için de olsa) hayatımıza geri döndüğünü ve bize tüm anlaşmazlıkları, borçları, yeminleri, yükümlülükleri, kontratları sözleşmeleri, kırgınlıkları, pişmanlıkları ve diğer her şeyi tamamen çözme fırsatı verdiğini fark edebiliriz, çünkü hâlâ ilgilenilmesi gereken dengesizlikler var , dolayısıyla ilerlememizi engelliyor.

Yarım kalan işleri hallederken, ileriye dönük olarak bizim için neyin gerçekten önemli olduğunu görmek amacıyla bir tür yeniden değerlendirmeden geçmemiz doğaldır.

Birçok kişi için bunun tezahür edebileceği bazı yolların, artık bizim için en iyi olan çevrede, konumda, ortaklıkta, kariyerde veya başka bir durumda olmayacağının farkına varılmasıdır.Aynı zamanda, bir zamanlar bizim için çok önemli olan derinlere gömülmüş arzuların uyanışı, bağlantı kurmamız ve meyvelerini vermemiz için yüzeye çıkıyor.

Yıllar boyunca çoğumuz ilişkiler (aile, arkadaşlar, partnerler), kariyer konularında Işığımızı karartmamızı ve sanki onlar yokmuş gibi kendi arzularımızı halının altına süpürmemizi gerektiren durumlara razı olduk.

Artık gücümüzü ele almamızın zamanı geldi.Tüm olan herşey bunla ilgili aslında.

Hepimize kendimizi keşfedeceğimiz kim olduğumuzu ve potansiyelimizin ne olduğunu anlayacağımız farkındalık dolu bir hafta diliyorum.

Kalpten sevgiler...

Maya Serap Sezer

https://instagram.com/serapsezerofficial?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI